ПРАВИЛА УЧАСТІ у Акції “Стовбур Дерева”

«ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ «СТОВБУР ДЕРЕВА» ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ 1. ЗАМОВНИК: Замовником Акції «Стовбур…

«ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ «СТОВБУР ДЕРЕВА»
ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА УЧАСТІ В АКЦІЇ
1. ЗАМОВНИК:
Замовником Акції «Стовбур Дерева» є Дитячий фонд ООН (” ЮНІСЕФ “)
Сайт: www.unicef.org
2. ОРГАНІЗАТОР: Організаторами Акції «Стовбур Дерева» (далі Акція) є радіостанція Наше Радіо (ПрАТ Наше Радіо), 04080, м. Київ, вулиця Кирилівська (Фрунзе), 104-а), та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Таланти України» (БО «Благодійний Фонд «Таланти України»,01054, Україна, м. Київ, вул. Дмитрівська, буд. 48-Г)
3. СТРОК ДІЇ АКЦІЇ
3.1. Акція розпочинає діяти на всій території України з 16 листопада 2015 року та діє до 29 січня 2016 (включно).

4. УЧАСНИКИ АКЦІЇ.
4.1. В Акції «Стовбур Дерева» можуть брати участь лише повнолітні Громадяни України ОБОВ’ЯЗКОВО разом зі своїми дітьми до 10 років, які з 16 листопада 2015 року до 15 січня 2016 року (включно) надішлють на e-mail: derevo@talents.in.ua «Стовбур дерева» з відбитками долонь та або подушечок пальців рук дітей разом зі своїми даними (ПІБ учасника батька та/або матері, громадянство, ПІБ та вік дитини, номер телефону за яким можна зателефонувати Вам). Для цього необхідно знайти в Розділі: СтопПоліо на сайті: http://nashe.ua , або на сайті Замовника: http://zdoroviy.com.ua/ – Дерево та роздрукувати його на папері формату А4 . Використовуючи будь-яку фарбу, поставити відбитки долонь та/або подушечок пальців рук дітей в будь-яких місцях цього Дерева, щоб вийшла картина. Коли фарба підсохне – зробити фото «Стовбура Дерева» в форматі jpeg та надіслати на e-mail Організатора: derevo@talents.in.ua.
4.2. Учасники Акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
4.3. Учасниками Акції не можуть бути працівники та члени їхніх родин, Замовника та Організаторів Акції.

5. УМОВИ АКЦІЇ
5.1. Учасники Акції «Стовбур Дерева» , які надіслали «Дерево» з відбитками долонь та/або подушечок пальців рук своїх дітей, віком до 10 років впродовж строку (з16 листопада 2015 року по 15 січня 2016 року включно), отримують право на участь у розіграші одного з 3 (трьох) подарунків (далі – Приз), описаних нижче в Умовах Акції.
5.2. Акція проводиться в один етап.
5.3. Визначення переможців Акції відбудеться шляхом офіційного розіграшу 3 (трьох) подарунків серед Учасників Акції 29 січня 2016 року.

6. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ РОЗІГРАШУ
6. 1. Розіграш проводиться у м. Києві у присутності обраного Замовником або Організаторами нотаріуса, за участі представників Замовника,Клієнта та Організатора.
6.2. Переможці розіграшу (надалі – Переможці) визначаються з Учасників Акції за випадковою ймовірністю шляхом електронного жеребкування за номером, який буде привласнений кожному Учаснику та попередньо внесених у програму «Генератора кодів та випадкових чисел».
6.3 Організатор Акції гарантує об’єктивність, чесність та відкритість при визначенні Переможців.
6.4. Жеребкування проводиться відповідальною особою, з допомогою програмного забезпечення «Генератора кодів та випадкових чисел», визначеного Спостережною комісією та під наглядом Спостережної комісії.
6.5. Інформація про Переможців (ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти) та Подарунок, заносяться до протоколу Спостережної комісії – таким чином формується список Переможців.
6.4.6. Організатор повідомляє Переможців про результати розіграшу та адресу, за якою можна отримати Приз, протягом 10 днів із дати проведення розіграшу у телефонному режимі та шляхом розміщення інформації на сайтах Організаторів: www.nasheradio.ua та www.talents.in.ua, а також на сторінці Благодійного фонду у фейсбуці.
6.4.7. Усі результати розіграшу є остаточними і оскарженню не підлягають.

7. ПРИЗИ
7.1. В Акції розігрується право на отримання 3 (трьох) Призів:
1 місце – дитячий трьох-колісний велосипед Bambi M 2101(вартістю 550 грн)
2 місце – звуковий пазл «Зоопарк» (вартістю 399 грн)
3 місце – магнітний пазл «Рибалка» (вартістю 264 грн).
20151202_091159

20151202_091139

8. ОТРИМАННЯ ПРИЗУ
8.1. Організатори зобов’язується надати Переможцю подарунок в разі перемоги. Отримати призи зможуть тільки Учасники Акції, які відповідають вимогам, зазначеним у пункті 4 цих Умов.
8.2. Вручення Призів відбуватиметься за адресою: Благодійний фонд «Таланти України», м. Київ, вулиця Дмитрівська, 48-Г з 10:00 до 18:00 у будні до 28.02.2016 р. (включно). У разі, якщо Переможець Акції не зможе самостійно забрати Приз в місті Києві – можливо відправлення Подарунка засобами поштового зв’язку за рахунок Переможця. В такому випадку, завірені особистим підписом Переможця, документи для отримання Призу надсилаються Переможцем на адресу Організатора.
8.3. Право на отримання Призу зберігається за Переможцем протягом 31 (тридцяти одного) дня від дня проведення розіграшу.
8.4. Для отримання Призу Переможець повинен надати такі документи: паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.
8.5. Переможець має право відмовитися від отримання Призу. Заміна призів на грошовий еквівалент не допускається.
8.6. Якщо Переможець з будь-яких причин відмовляється або не може протягом 30 (тридцяти) днів від дня проведення розіграшу отримати приз особисто або через уповноважену ним особу на підставі оформленої у відповідності з чинним законодавством довіреності, він не має права передати приз третій особі, і в такому разі втрачає право на отримання призу.
8.7. Після отримання Призу Переможець має право на власний розсуд розпоряджатися Призом, в тому числі має право передати його третім особам.
8.8. Податки, які необхідно нарахувати та сплатити під час проведення Акції згідно чинного законодавства нараховуються, утримуються і сплачуються в бюджет Організатором – «Благодійним Фондом «Таланти України».

9. СПОСТЕРЕЖНА КОМІСІЯ
9.1. За перебігом і результатами свята наглядатиме Спостережна комісія (далі – Комісія), яку призначають Організатори.

10. ІНШІ УМОВИ
10.1. Замовник та Організатори Акції не несуть відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції.
10.2. Замовник та Організатори Акції не несуть відповідальності за неможливість Переможця отримати Приз у разі настання форс-мажорних обставин.
10.3. Замовник та Організатор Акції не несуть відповідальності за роботу пошти, будь-які поштові помилки, затримку поштових відправлень тощо, а також за роботу операторів зв’язку.
10.4. Замовник та Організатор Акції не несуть відповідальності за неотримання Переможцем Призу з інших, не залежних від Замовника та Організаторів причин.
10.5. Замовник та Організатор Акції не несуть відповідальності за якість Призів.
10.6. Призи, які залишились не врученими через те, що Учасники не дотримались вимог, зазначених у цих Умовах, Організатори Акції використовує на власний розсуд.
10.7. Учасники, беручи участь в Акції, добровільно погоджуються надати Замовнику та Організатору Акції інформацію, визначену Замовником та Організаторами Акції, як необхідну для участі в Акції та отримання призів і відповідно даючи згоду на збір і обробку персональних даних у відповідності до положень Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 1 червня 2010 року.
10.8. Своєю участю в Акції всі Учасники, включаючи Переможців, погоджуються на проведення фотозйомки за їхньої участі та надання рекламних інтерв’ю про участь у розіграші, а також погоджуються, що їхні ПІБ та фотоматеріали за їхньої участі можуть бути оприлюднені або використані Замовником та Організаторами Акції з рекламною метою у будь-яких друкованих, аудіо- і відеоматеріалах, на будь-якій території, на необмежений строк, без попереднього узгодження та безкоштовно. Всі авторські права на такі матеріали будуть належати Замовнику та Організаторам Акції. Учасники також погоджуються з тим, що їхні дані можуть бути внесені до бази даних та використані Замовником та Організаторами Акції без будь-яких часових обмежень для надсилання інформації, повідомлень, проведення телефонних опитувань тощо із інформаційною, маркетинговою чи рекламною метою.
10.9. У разі виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Умов, будь-яких спірних питань та (або) питань, не врегульованих цими Умовами, остаточне рішення приймає Організатори Акції. Рішення Організаторів свята є остаточним та оскарженню не підлягає.
10.10. Своєю участю в святі всі Учасники повністю погоджуються з цими Умовами та зобов’язуються їх виконувати.
10.11. Офіційна версія цих Правил публікується на сайтах: www.nasheradio.ua, www.talents.in.ua. Ці Правила можуть бути змінені та / або доповнені Організаторами Акції протягом всього періоду проведення Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту опублікування на Сайті.