З 18 травня по 6 червня 2015 року відбудеться виставка дитячих картин з країн Європи «Палітра фантазій»

З 18 травня по 6 червня 2015 року в Центрі Української Культури та Мистецтва Благодійний фонд «Таланти…

З 18 травня по 6 червня 2015 року в Центрі Української Культури та Мистецтва Благодійний фонд «Таланти України» відкриває ДИТЯЧУ АРТ ГАЛЕРЕЮ ЄВРОПИ в Україні та презентує виставку дитячих картин з країн Європи «Палітра фантазій». Проведення виставки присвячене святкуванню Дня Європи в Україні.
флаг Експозицію виставки складають картини намальовані  дітьми до 14 років з європейських країн. Низка держав  Європи, серед яких Болгарія, Великобританія, Кіпр,  Латвія, Литва, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія,  Угорщина, Хорватія, Чехія, Швеція, Шотландія  відгукнулися на ініціативу ДИТЯЧОЇ АРТ ГАЛЕРЕЇ  УКРАЇНИ щодо надання картин дітей для участі в  експозиції виставки «Палітра фантазій».
Проведення виставки спрямоване на привернення уваги до творчості талановитих дітей з різних країн Європи, зокрема і України, заохочення молодого покоління до творчої самореалізації, пізнання нових образів та форм втілення безмежних обріїв уяви.

Загалом одним з важливих завдань виставки виступає      побудова і зміцнення між Україною та країнами Європи  ближчих відносин у сфері культури, популяризація  загального європейського культурного надбання серед  громадськості, зокрема, молоді. Проведення виставки  «Палітра фантазій», як і святкування Дня Європи в  Україні, − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації  України як європейської держави, що причетна до цінностей та традицій Європи, символ започаткування нової успішної моделі співпраці між країнами, заснованої на загальних інтересах і прагненнях.
Чекаємо на Вас за адресою:
м. Київ, вул. Хорива, 19-В (2 поверх),
м. Контрактова площа (вихід з метро до Верхнього та Нижнього Валів)

Часи роботи виставкового центру:

Пн.-Пт.: 10:00 – 19:00
Сб.: 10:00 – 18:00
Нд.: вихідний
Запис на групові безкоштовні екскурсії та арт майстер-класи в рамках виставки за телефоном:
(044) 494 – 10 – 10 або info@talents.in.ua